16 Maj

Chambre Séparée Täby centrum

Har du födelsedag snart? Eller en jobbfest som närmar sig? Kanske en sinnessjuk fotbollsmatch som hela gänget vill se och ni vill ha möjligheten att heja och jubla så högt...

Chambre Séparée Täby centrum

Har du födelsedag snart? Eller en jobbfest som närmar sig? Kanske en sinnessjuk fotbollsmatch som hela gänget vill se och ni vill ha möjligheten att heja och jubla så högt...

Har du födelsedag snart? Eller en jobbfest som närmar sig? Kanske en sinnessjuk fotbollsmatch som hela gänget vill se och ni vill ha möjligheten att heja och jubla så högt som möjligt? Kanske en re-union med gamla klasskompisar eller vänner du inte sett på evigheter? Eller är det så att att du har så dåligt bordsskick att du känner att du vill sitta lite ifred? Oavsett vilka slags planer eller bordsskick du har så är du hjärtligt välkommen att skicka en bokninsförfrågan för vårt privata rum, eller Chambre Séparée – som det så fint heter.

Rummet är till för alla som vill ha en bättre lunch eller middag, eller kanske eller kanske för ett heldagsmöte med eller utan mat. Här får du gratis wi-fi, skärmar och möjlighet att beställa en massa god mat och friska drycker, och inte minst härlig och tillmötesgående personal.

Ett Chambre séparée på Fridays i Täby Centrum är perfekt när du önskar den goda Fridays-stämningen och -maten, samtidigt som du önskar den privata känslan du får av att hyra ett mötesrum eller egen festlokal.

Vårt Chambre séparée kan nyttjas till det mesta, så här är det bara att komma med förslag så står vi klara för att öppna dörrarna för dig och dina gäster!

Per i dag kan man boka detta på Fridays i Täby.

Blev kanske planläggningen av ditt nästa event lite enklare nu? Ta kontakt med oss genom bokningslänken, så kontaktar vi dig inom 24 timmar under helgfria vardagar.

Vi ser framemot att höra ifrån dig!

Latest blog posts
05 Jun

STHLM Summer Nights på TGI Kungsan!

Read more

@fridayssverige

Hei! Hos Friday's er det fredag hver dag, og her på Instagram skal vi gi deg fredagsfølelsen med digge matbilder!
www.fridays.se