BAR STOCKHOLM

På TGI Fridays™ tre barer i Stockholm har vi självklart fullständiga rättigheter och ett stort sortiment av olika drycker som kan avnjutas i en personlig och avslappnad miljö. Börja kvällen med en god middag i restaurangen för att sedan fortsätta umgänget i baren, eller slå er ner i baren direkt för en helkväll med goda drinkar. Hos oss är både stora och små sällskap alltid välkomna, vare sig det handlar om ett kort besök i baren eller om ni vill vara kvar en längre stund och äta och dricka gott hela kvällen.

Bar Stureplan

I vår bar på Stureplan i Stockholm är det fredag hela veckan! Vi har ett stort och brett sortiment av både viner, cocktails, alkoholfria drinkar och olika ölsorter som kan avnjutas i en trevlig miljö. Våra kunniga bartenders mixar gärna ihop en specialdrink bara för dig om du har en egen favorit som inte finns med i vår drinklista. Blir ni sugna på en bit mat till drycken kan ni beställa lite plockmat eller ett par smårätter från vår barmeny som passar utmärkt att dela på.

Bar Kungsträdgården

Besök vår bar i Kungsträdgården för en skön plats att träffa goda vänner på över ett glas vin, en öl eller en välsmakande drink. I vårt breda sortiment finns något för alla smaker och i vår barmeny finns det både plockmat och smårätter som passar bra att dela på i ett sällskap. När vädret tillåter är det populärt att sitta på vår stora uteservering med utsikt över Kungsträdgården och njuta av en god måltid eller bara en iskall dryck från baren.

Bar Täby Centrum

Vår nyaste bar är belägen i Täby Centrum och slog upp dörrarna i oktober 2016. Här kan du se dagens match bland våra stammisar, härliga gäster och andra sportintresserade. After Worken börjar klockan 15.00 på vardagar och vi är övertygade om att vi har något för alla smaker.

Kom förbi någon av TGI Fridays™ barer i Stockholm för en öl eller två, eller stanna hela kvällen för en garanterat lyckad utekväll med både god mat och dryck.