Halloween på Fridays™

För många är 31a oktober synonymt med skrämmande maskeradkläder och fest med goda vänner. Halloween är ursprungligen en amerikansk tradition men det börjar bli mycket vanligt att fira högtiden även i Sverige.

Här på TGI Fridays™ älskar vi allt amerikanskt så självklart har vi tagit denna tradition till våra hjärtan. På TGI Fridays™ är stämningen på topp på Halloween och här kan ni fira med god mat och dryck i en avslappnad och trevlig miljö.

Halloweenfest

Om ni planerar en privat Halloweenfest är det självklart också möjligt att ordna hos oss. På Fridays™ har vi lång erfarenhet av att arrangera lyckade fester för både stora och små sällskap och vi sätter gärna ihop en egen festmeny till er där vi väljer ut våra populäraste rätter.

TGI Fridays™ är den perfekta platsen att träffa goda vänner på. Givetvis är både stora och små sällskap alltid hjärtligt välkomna! Varför inte börja med en trevlig middag i restaurangen för att fortsätta festen i baren? Hos oss är du garanterad att stämningen är på topp hela kvällen!

Hitta din restaurang och boka plats för din halloweenfest här.