Julbord på Fridays™

När ni har julbordet på TGI Fridays™ serveras ni god mat och dryck i en informell och trevlig miljö. Vi fixar julstämningen och hos oss har ni möjligheten att njuta av ett alternativ till det traditionella julbordet.

Julbord för stora och små grupper

Julbordet är en gammal och mycket populär tradition i Sverige. På Fridays™ har vi lång erfarenhet av att arrangera lyckade julbord för både stora och små grupper. Tänk bara på att det är bra att boka i god tid om ni är en grupp på många personer.

Julbord med kollegor eller vänner

Många arbetsplatser arrangerar julbord för sina anställda, och många vill att julfesten ska hållas i en avslappnad och personlig miljö i stressiga juletider. På TGI Fridays™ utmärks julbordet av att alla kan slappna av och ha det bra tillsammans.

TGI Fridays™ är också den perfekta platsen för julbord med kompisgänget. Både stora och små kompisgäng är alltid välkomna! Att träffas för att äta ett alternativt julbord hos oss är väldigt populärt – börja gärna kvällen till bords för att fortsätta festen i baren senare på kvällen. Vi ser till att julbordet anpassas efter era önskemål för att säkra en lyckad kväll.

God mat och dryck på julbordet

Det blir ofta väldigt mycket julmat inför julen och julledigheten. Varför inte satsa på lite originell julmat som till exempel spare-ribs på julbordet? På Fridays™ kan du välja mellan ett stort utbud av smakfulla rätter som alla älskar.

Hitta din restaurang och boka plats för julbord här.