Nyårsfest på Fridays™

Nyårsafton är en av årets största höjdpunkter och vi vill gärna fira in det nya året tillsammans med dig och dina vänner. På TGI Fridays™ kan du fira nyår med god mat och dryck i en personlig och trevlig miljö där stämningen alltid är på topp.

Nyårsfest för stora och små sällskap

Det blir allt vanligare att arrangera nyårsfester istället för julbord och på Fridays™ har vi lång erfarenhet av att anordna lyckade fester för både stora och små sällskap. Vi sätter gärna ihop en egen festlig meny bara för er med våra populäraste rätter.

Nyårsfest med kollegor eller vänner

Fler och fler arbetsplatser anordnar nyårsfester för sina anställda, och allt fler vill hålla festen i en personlig miljö som bidrar till att alla slappnar av. På TGI Fridays™ firas nyårsfesten med vällagad mat i lokaler med en trevlig atmosfär där alla kan känna sig hemmastadda.

TGI Fridays™ är också den perfekta platsen för nyårsfesten med kompisgänget, och både stora och små sällskap är alltid hjärtligt välkomna! Vad sägs om att starta kvällen med en trevlig middag i restaurangen för att sedan fortsätta festen i baren? Vi hjälper er att anordna den perfekta nyårsfesten.

Hitta din restaurang och boka nyårsfesten här.