Sommarfest på Fridays™

Boka sommarfesten på TGI Fridays™. Hos oss kan ni njuta av god mat och dryck i en informell och trevlig miljö. Flera av våra restauranger har också uteservering för varma dagar och kvällar.

Sommarfest för stora och små grupper

Planerar du en sommarfest för jobbet, vännerna eller familjen? Alla trivs i en avslappnad miljö med bra service, smakfull mat och god dryck. På Fridays™ har vi allt för en lyckad sommarfest så att du kan luta dig tillbaka och njuta av gott sällskap i sommarvärmen.

Sommarfest med uteservering

Vi tror på sommaren! Och vi tycker att den bästa tiden på året bör spenderas utomhus. Flera av våra restauranger har uteservering under sommarhalvåret. Varför inte börja sommarfesten ute och fortsätta inne senare på kvällen? Om vi inte har vädret på vår sida kan vi flytta in hela sällskapet. På Fridays™ blir sommarfesten lyckad oavsett.

Middag eller plockmat på sommarfesten?

Sommarfest med komplett middag för alla deltagare eller med enkel plockmat? Du bestämmer! Vi har en varierad meny med allt från smårätter till större måltider. När det kommer till dryck är det vida känt att Fridays™ är bland de bästa på drinkar, smoothies och milkshakes. Vad är väl en sommarfest utan en paraplydrink? Om ni önskar en aperitif innan maten har vi ett stort utbud av mousserande vin och champagne, och vi har självklart också många utsökta alkoholfria drinkar och cocktails på vår drinkmeny.

Hitta din restaurang och boka sommarfest här.